INTERSACTION.eu

IT SOLUTIONS
Welkom | Welcome     Nederlands home     English Home     Over ons | About us     Contact INTERSACTION.eu     Site Map      
Advisering en Consultancy     Kantoorautomatisering     Digitale Huisstijl     Training | Kursussen     Maatwerk      
Kursussen en Trainingen op het Snijvlak van Uw Behoeften
Hoe gemakkelijk uw medewerkers kunnen werken met met uw digitale werkomgeving bepaalt voor een belangrijk deel hoe productief zij kunnen zijn. U wilt hen niet afgeleid hebben van hun werk door de complexiteit van uw applicaties.

INTERSACTION.eu brengt laagdrempelige kursussen en -trainingen binnen uw handbereik. Maatwerk, dus geheel gericht op uw problemen en op uw digitale werkomgeving.

 

Alle onderwerpen zijn bespreekbaar. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met info@intersaction.eu.

Uw foto's in beheer (3 dagdelen)

Uw beeldarchief is een potentieel digitaal zwart gat. Ontsluit uw beeldarchief op efficiënte wijze en leer hoe uw beelden bewerkt kunnen worden. Zodat u die beelden tot uw beschikking hebt die u nodig heeft en waarmee u voor de dag kunt komen.

 

De kursus "Uw foto's in beheer" leert u in drie avonden om te gaan met Adobe Photoshop Lightroom. De leerdoelen worden in overleg met u op maat vastgesteld.

Microsoft Office (3 dagdelen)

Microsoft Office is op afstand de meest gebruikte Office Suite. Tien tegen één dat uw medewerkers ook gebruik maken van Microsoft Office. En tien tegen één dat zij de afzonderlijke Office pakketten niet optimaal gebruiken. INTERSACTION.eu biedt kursussen waarin uw medewerkers in drie avonden leren omgaan met Microsoft Office. De leerdoelen worden in overleg met u op maat vastgesteld.

 


Microsoft Office Verdieping (2 dagdelen)

Voor verdere verdieping in de afzonderlijke Microsoft Office pakketten kan worden deelgenomen aan een kursus waarin u in twee avonden uitgebreid leert omgaan met het betreffende Office pakket:
  • MS-Word
  • MS-Excel
  • MS-Powerpoint
  • MS-Outlook
  • MS-Access
  • MS-Publisher
De leerdoelen worden in overleg met u op maat vastgesteld.

Windows 2000, XP of 7

Uw medewerkers kunnen beter presteren als zij zich een gedegen kennis eigen hebben gemaakt van het besturingssysteem van uw computers: Microsoft Windows. Met deze op maat gemaakt training stelt u hen in de gelegenheid om Windows op een professionele manier te gebruiken. Vooral wanneer u heeft besloten de overstap te maken naar het beste Windows systeem tot nu toe, Windows 7, is het zaak uw medewerkers vertrouwd te maken met de nieuwe mogelijkheden en de nieuwe gebruikerservaring.
Afhankelijk van de leerdoelen, die in overleg met u worden samengesteld, kan een maatwerk-training worden samengesteld van één of meer dagdelen.